DE DGA

Beste lezers. Mogen wij ons even aan u voorstellen, “Sterk-in”. Al jarenlang adviseurs op het gebied van financiële planning, zoals hypotheken, verzekeringen, beleggen en alles wat daarbij komt kijken. U zult ons regelmatig tegenkomen in de (social) media met onze columns waarin wij alledaagse onderwerpen verweven met ons vakgebied zoals hypotheken en daaraan gerelateerde zaken en diensten. Soms met een kwinkslag naar de samenleving en dagelijks dingen die ons allen aangaan of raken. Onder onze naam STERKin adviseren wij u graag over zaken waar wij sterk in zijn! Dat gaat verder dan alleen de laagste rente vinden voor de hypotheek. We trekken de lijn door en dieper naar alles wat hierbij komt kijken. In onze columns die u vanaf nu met regelmaat voorbij zult zien komen vertellen we u in het kort over allerlei zaken die in onze dagelijkse praktijk voorbijkomen.

We trappen vandaag af met het thema, “De DGA” (directeur groot- aandeelhouder). We merken in de praktijk dat de DGA veelal voor zijn advies naar zijn “private banker” gaat. De bank waar alle geldzaken samen komen, zakelijk en privé. De adviseur van de bank is het aanspreekpunt voor de DGA. Er is vaak een groot vertrouwen omdat de DGA het al druk genoeg heeft met zijn bedrijf en weinig of geen tijd heeft om zich druk te maken met financiële zaken zoals hypotheken en daaraan gekoppelde zaken. Als hij of zij iets wil weten dan wordt direct de adviseur van de bank geraadpleegd. Op zich wel begrijpelijk natuurlijk want dat is de vertrouwenspersoon die “alles” weet. Maar dan komt het probleem om de hoek. Alles weten is niet altijd een voordeel. Soms weet de “private banker” ook zaken van u als DGA, wat u liever niet had gewild. En, probleem 2, de adviseur van uw bank kan uitsluitend de producten van uw bank adviseren. En daar wringt het nogal eens. We merken in onze praktijk in toenemende mate dat u als DGA nul op het rekest krijgt van uw eigen bank, daar waar wij als onafhankelijke adviseurs de zaken wel kunnen regelen. Simpelweg omdat wij met meerdere partijen zakendoen, en onze kennis van deze markt groot is.

Mocht u, als DGA, dit herkennen, dan nodigen we u graag uit voor gesprek om eens te kijken wat wij wél voor u kunnen betekenen. Onze kennis en ervaring staan vaak garant voor ruimere mogelijkheden dan u en uw adviseur bij de bank hadden gedacht. U bent van harte welkom.

Meer weten? Ga eens naar de website www.sterk-in.com en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.