Hypotheekadvies

Als het bij ons niet kan, dan lukt het nergens!

Bij de aankoop van een huis komt er veel op u af, zeker met de oude wetgeving. Voor ‘nieuwe kopers’, van wie de koper of kopers een vaste baan hebben, zijn er niet bijzonder veel opties om rekening mee te houden, maar voor bijvoorbeeld ‘oude kopers’ daarentegen juist veel meer. Er zijn veel mogelijkheden om met geld te schuiven, verschillende soorten hypotheken te combineren of boetes af te kopen voor een lagere rente. Wij leggen u alle mogelijkheden voor in een vijf- of tienjarenplan. In dit proces is de laagste rente niet per definitie leidend, maar juist uw wensen en dromen. Ons hypotheekadvies gaat verder dan alleen het vinden van de juiste rente. Wij kijken naar uw volledige financiële situatie en toekomstplannen om een hypotheekoplossing op maat te bieden. Of u nu een starter bent, een doorstromer, ondernemer, met pensioen bent of uw hypotheek wilt oversluiten en/of verzilveren, wij staan voor u klaar met deskundig advies en persoonlijke begeleiding.

  • Startershypotheken
  • Oversluiten van hypotheken
  • Hypotheken voor zelfstandigen
  • Overwaarde verzilveren

Startershypotheken

Voor starters is het vaak een uitdaging om een eerste woning te financieren. Wij helpen u de juiste stappen te zetten en maken gebruik van speciale regelingen en subsidies om uw droomhuis bereikbaar te maken.

Oversluiten van hypotheken

Heeft u al een hypotheek maar wilt u profiteren van de huidige lage rentetarieven? Wij begeleiden u bij het oversluiten van uw hypotheek, zodat u kunt besparen op maandelijkse lasten en boeterentes kunt minimaliseren.

Hypotheken voor zelfstandigen

Als zelfstandige is het verkrijgen van een hypotheek vaak complexer. Wij hebben ruime ervaring met het adviseren van ZZP’ers en DGA ondernemers, en zorgen ervoor dat uw ondernemingsinkomsten op de juiste manier worden gepresenteerd aan hypotheekverstrekkers.

Overwaarde Verzilveren

Wij helpen u niet alleen met uw hypotheek, maar bieden ook een geïntegreerd financieel plan. Dit omvat pensioenplanning, vermogensopbouw en risicoafdekking, zodat u met een gerust hart de toekomst tegemoet kunt zien.

Bij ons staat uw persoonlijke situatie centraal en werken wij samen aan het realiseren van uw woonwensen en financiële doelen.