Vastgoedfinanciering

Vermogen in stenen, wat is de beste aanpak?

Meer informatie

Hòfi Sint Joris: Innovatief verkavelingsplan op Curaçao

In het noordoosten van Curaçao, nabij de Sint Joris Baai en op slechts 15 minuten rijden van Willemstad, bevindt zich Hòfi Sint Joris. Dit nieuwe ontwikkelingsproject biedt een unieke combinatie van wooncomfort en recreatiemogelijkheden in een natuurlijke en veilige omgeving.

In Harmonie met Natuur

Hòfi Sint Joris is gelegen in een ongerept natuurgebied dat bekend staat om zijn authentieke sfeer. Een bijzondere locatie met uitzicht op de Caribische Zee, de Sint Joris Baai, Rondeklip, de Tafelberg en bij helder weer is zelfs Bonaire aan de horizon te zien. Het project is ontworpen met respect voor de natuur en behoud van de lokale flora en fauna.

Kernbegrippen: Live, Relax & Play

Het ontwikkelingsplan van Hòfi Sint Joris is gebaseerd op drie kernbegrippen: wonen, toerisme en recreatie. Deze drie sectoren zullen naadloos in elkaar overvloeien, wat zorgt voor een harmonieuze en gebalanceerde omgeving. Dit maakt het gebied aantrekkelijk voor zowel lokale bewoners als expats die op zoek zijn naar een rustig en modern woongebied.

Toekomstige Ontwikkelingen

De komende vijf tot tien jaar staan er ambitieuze plannen op stapel voor de verdere ontwikkeling van Hòfi Sint Joris. Naast residentiële voorzieningen zullen er ook recreatieve faciliteiten worden toegevoegd. Een belangrijk onderdeel van deze ontwikkeling is de aanleg van een nieuw strand aan de baai van Hòfi Sint Joris. Dit strand zal niet alleen dienen als een plek voor ontspanning en sociale evenementen, maar ook als centrum van de variëteit aan watersport, die Sint Joris te bieden heeft.

Groene Zones en Infrastructuur

Binnen het project wordt er tevens geïnvesteerd in de aanleg van groene zones en infrastructuur zoals wandel- en fietspaden, outdoor sportplekken en centraal gelegen kunstgrassportveld met een afmeting van 25 bij 18 meter. Ideaal voor veelzijdige Multi sport toepassingen. Sport heeft de unieke kracht om mensen te verbinden. Door gezamenlijke activiteiten en gedeelde doelen bevordert sport niet alleen de fysieke gezondheid, maar versterkt tevens de sociale contacten en gemeenschapszin.

Duurzame Ontwikkeling

Hòfi Sint Joris streeft naar duurzame ontwikkeling waarbij de essentie van het gebied centraal staat. Door een balans te creëren tussen natuur en moderniteit, biedt dit project een leefomgeving die niet alleen comfortabel en hedendaags is, maar ook milieuvriendelijk en in harmonie met de natuurlijke omgeving. De toekomst van Hòfi Sint Joris ziet er veelbelovend uit, en het belooft een favoriete leefomgeving te worden op Curaçao.

Meer informatie over het project is te vinden op de website: www.hofisintjoris.com.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Bel even met kantoor en de adviseurs van STERKin vertellen je er graag meer over.