VACATURE: CASEMANAGER HYPOTHEKEN

Als casemanager hypotheken help je onze cliënten met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven. Een eigen huis! Een veelzijdige en uitdagende functie waarin persoonlijk contact centraal staat. 

Wat ga je doen

Je maakt onderdeel uit van een ervaren team in een financieel advieskantoor in Rosmalen. Je ontzorgt de hypotheekadviseur in de administratie, commerciële werkzaamheden en het onderhouden van de klantrelatie. Daarnaast beman je de receptie, belt met bestaande klanten en probeert nieuwe te werven. Je bent een ambassadeur voor STERKin. Op die manier ben je onmisbaar in het succes van STERKin. Samen streven we naar een optimale klantreis.

Jouw profiel

  • Je bent een relatiegerichte, commerciële duizendpoot die geen uitdaging uit de weg gaat.
  • Je bent een zelfstarter, organisatorisch sterk, hebt affiniteit met financiële dienstverlening en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je bent handig met computers, software en ICT-gebruikerstoepassingen.
  • Je kan goed prioriteren zodat je vlot vragen of verzoeken van zowel klanten als collega’s kan opvolgen.
  • Je werkt effectief, bent resultaatgericht en houdt ook van lachen. Humor vinden we erg belangrijk.
  • Je vindt het leuk om in een team met professionals te werken die houden van hard werken maar ook hard ontspannen.
  • Je hebt minimaal MBO+ of HBO werk- en denkniveau en bent leergierig.
  • Je hebt ervaring in de financiële dienstverlening en bij voorkeur al minimaal een WFT Basis diploma op zak of bereid deze voor aanvang van de functie te behalen.
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 24 tot 32 uur per week.
  • Je gaat net als wij voor loyaliteit aan zowel klanten als collega’s.

Over STERKin

Onze kracht ligt in het creëren van creatieve oplossingen voor uiteenlopende financiële vraagstukken. We hebben een mooie klantportefeuille door heel Nederland waar we trots op zijn. In het team van STERKin wordt er altijd gestreefd naar het best haalbare resultaat. We zijn STERKin woninghypotheken, vastgoed financieringen, verduurzamen en verzekeren. We hebben een flinke groeiambitie en daar zoeken we talent voor.

Met de gemoedelijke sfeer is altijd tijd voor persoonlijke aandacht. Op die manier voel jij je snel thuis in het team. STERKin is gevestigd in een splinternieuw kantoor in Rosmalen welke uitstekend is gefaciliteerd. We werken graag hard bij STERKin, maar daar staat ook een mooie beloning tegenover met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Ons motto is dan ook: “hard werken…hard genieten!”

Geïnteresseerd?

Herken jij je in het bovenstaande profiel en vind je het leuk om deze buitenkans met beide handen aan te pakken? Stuur dan een originele motivatie en je CV naar admin@sterk-in.com o.v.v. “Vacature Casemanager Hypotheken”.