EEN NIEUW FINANCIERINGSPRODUCT VOOR ZAKELIJK VASTGOED!

Heeft u via ons kantoor meerdere financieringen afgesloten? Dan gaan wij ervan uit dat u tevreden bent over onze dienstverlening en de financiering. Dit betekent ook dat u weet dat wij een onafhankelijk adviesbureau zijn voor (onder andere) vastgoedfinanciering en daarnaast bemiddelen voor alle aanbieders. In gezamenlijk overleg bepalen we aan de hand van uw wensen en doelen bij welke geldverstrekker wij de financiering aanvragen. Zo komen we samen tot het beste resultaat!

Aanbieders voor zakelijk vastgoed

Op het gebied van verhuurde woningen zijn er de laatste vijf jaar veel aanbieders bijgekomen, dus de keuze is ruim als u financiering nodig heeft voor een residentieel project. Heeft u echter zakelijk vastgoed verhuurd, of ligt daar uw interesse, dan is het aanbod aanzienlijk minder. Een van deze aanbieders is bijvoorbeeld Nestr. Nestr biedt vastgoedfinancieringen voor verhuurde woningen en wil, anders dan anderen, het beheer van deze financieringen zo eenvoudig en snel mogelijk doen. Dit is mogelijk door het proces van aanvraag tot het beheer hiervan te automatiseren. Binnen een kwartier weet u of een financiering mogelijk is, met maar één druk op de knop wordt de aanvraag ingediend en binnen een uur verschijnt het aanbod in uw mailbox. De ervaring leert namelijk dat grootbanken al jaren een terugtrekkende beweging maken en in veel gevallen alleen in de markt zijn voor grotere financieringsaanvragen. Daarnaast zijn er maar een paar andere non-bancaire aanbieders actief in dit marktsegment, waardoor het lastig is een passend financiering te krijgen.

Een nieuwe aanbieder

Wij zijn dan ook blij u mede te kunnen delen dat er een nieuwe aanbieder beschikbaar is voor de financiering van verhuurde zakelijke objecten. Wij adviseren al jaren de financieringsproducten voor verhuurde woningen en we zijn nu ook gestart met een financieringsproduct voor verhuurd zakelijk vastgoed. In hoofdlijnen ziet dit er als volgt uit:

  • De minimale hoofdsom is 100.000 euro
  • De maximale hoofdsom is 1.000.000 euro
  • De maximale LTV (Loan-to-Value) is 60%
  • Door een lage of geen aflossing te rekenen, is de kaststroom vrij hoog
  • De financiering is beschikbaar in de 80 grootste steden van Nederland
  • Er is geen jaarlijkse revisie van je financieringsdossier
  • Het is een transparant product, waardoor u snel duidelijkheid heeft over de haalbaarheid van de financiering en daardoor snel kunt passeren

Maak een afspraak

Hebben we uw interesse gewekt en wilt u meer weten over dit product? Neem dan contact met ons op om onder het genot van een kop koffie uw mogelijkheden te bespreken. Klik op de link voor onze contact gegevens: https://sterk-in.com/contact/. Tot snel!