VASTGOEDFINANCIERINGEN

In tijden van extreem lage rente of zelfs helemaal geen rente zoeken steeds meer mensen die vermogen willen opbouwen naar de mogelijkheden hoe dit het beste te doen. De ouderwetse spaarrekening levert immers niks meer op. U kunt natuurlijk uw hypotheek aflossen waardoor uw lasten omlaag gaan en uw vermogen, in de stenen, stijgt, maar daarmee zit uw vermogen daadwerkelijk in de stenen, en dat komt dan pas beschikbaar bij verkoop van de woning. Dus, wat dan?

Staatsobligaties leveren ook niets meer op. Het valt allemaal niet mee. Beleggen dan maar. Maar ja, waarin, bij wie, en met welk doel? Er zijn zoveel fondsen die allemaal gouden bergen beloven en prachtige prestaties laten zien dat het u als (beginnend) belegger gaat duizelen. Overwaarde benutten op uw huis? Is dat riskant, of juist een niet te missen kans. Uw eigen bank kan u hierover uiteraard informeren maar we zien dat het dan toch vaak over standaard beleggingsfondsen gaat en er te weinig gekeken wordt naar uw totale financiële plaatje. Want daar gaat het uiteindelijk wel om. Het doel van beleggen is uiteraard niet zo moeilijk te raden, we willen allemaal vermogen proberen op te bouwen. Maar ja, heeft u de tijd of wilt u snel geld en snel “cashen” dus meer risico nemen? Er komt veel meer kijken bij een weloverwogen advies. Een goede persoonlijke analyse is belangrijk. Met de enorme waardestijgingen van vastgoed van de laatste tijd is het op zich een interessant gegeven om daar eens naar te kijken. Vastgoed kunnen een mooi rendement opleveren en zijn door de jaren heen vaak stabiel en betrouwbaar. Maar, dat wil natuurlijk niet zeggen dat we u nu adviseren om snel mogelijk in het eerste het beste vastgoedfonds te stappen of pand aan te kopen. Ook daar zijn grote verschillen te ontdekken. Wie zit erachter het fonds, wat is de rol van herfinancierende grootbanken? Wat zijn de “beste” voorwaarden voor een vastgoedfinanciering? Welke regio is interessant qua beleggen in vastgoed, en voor welke periode. Het zijn vragen waar u vaak geen of onvoldoende antwoord op krijgt.

Wij nemen daar ruimschoots de tijd voor en kunnen u uitstekend adviseren dankzij onze ruime kennis en ervaring, en ons grote netwerk hierin is. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, dan nodigen we u graag uit voor gesprek om eens te kijken wat wij wél voor u kunnen betekenen. Onze kennis en ervaring staan vaak garant voor ruimere mogelijkheden dan u en uw adviseur bij de bank hadden gedacht. U bent van harte welkom. 

Meer weten? Ga eens naar de website www.sterk-in.com en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.